Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

SHORT STORY WEEK

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

 

Θα κάνεις μια προσπάθεια να επιλέξεις το τραγούδι, αν όμως πιστεύεις ότι θα το χορέψεις με τον παρτενέρ της επιλογής σου, τότε ατύχησες. Ο Φόβος θα σε ξαφνιάσει κάνοντας την πλάγια κίνηση τη στιγμή που δεν θα το περιμένεις, λέγοντάς σου με σαρδόνιο χαμόγελο "Μπορώ να έχω αυτόν τον χορό;" και η λαβή του θα είναι τόσο σφιχτή, που κάθε ελπίδα διαφυγής θα φαίνεται μάταιη.

Ο Φόβος θα δωροδοκήσει την ορχήστρα για να του παίξει το τραγούδι της επιλογής του. Προτιμά να χορεύει Tango Argentina, αλλά δεν έχει πρόβλημα επίσης με το cha-cha-cha, το R&B ή τη Lambada -ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής θα χορέψει το είδος που ταιριάζει καλύτερα. Ή ακόμη και όλα μαζί.

Ο Φόβος, ωστόσο, δεν είναι καλός χορευτής. Θα πατήσει κάθε δάχτυλο του ποδιού σου καθώς θα στριφογυρίζει διαρκώς στην πίστα σαν ένας αυτάρεσκος σούφι, χωρίς να ενδιαφέρεται για τη διασκέδαση των άλλων. Θα του χαμογελάς βεβιασμένα μέσα από τα σφιγμένα δόντια σου για όση ώρα θα χορεύεις μαζί του.

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι ο χορός με τον Φόβο, θα διαρκέσει μόνο για όσο χρονικό διάστημα ο Φόβος ελέγχει τον χορό. Μόλις πάρεις εσύ το προβάδισμα και αρχίσεις να οδηγείς τον Φόβο προς την άκρη της πίστας, το κράτημά του θα χαλαρώσει από τις ιδρωμένες παλάμες σου. Τότε το διερευνητικό μάτι του Φόβου θα περιπλανηθεί στην αίθουσα, ψάχνοντας να βρει άλλον ανυποψίαστο παρτενέρ.

Κι αυτό θα είναι το φινάλε του χορού με τον Φόβο.

 

Βασιλική Δραγούνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.